Нашата мисија е да обезбедиме сигурен и ефикасен транспорт со ниски цени, со комбинирање долгогодишно искуство и технолошки иновации.

AS&SE Company bardh

 

Меѓународен транспорт и Логистика

AS & SE е број еден во меѓународниот транспорт

Коректна услуга

Коректноста е еден од столбите на успех во обезбедувањето на услуги за нашите клиенти.

Сигурен Транспорт

AS & SE располага со возила што ги исполнуваат највисоките стандарди и овозможуваат сите транспортни услуги да се вршат без проблеми и без оштетувања на стоките.

Достава на време

Ние вложуваме максимален труд за да доставиме на време. Поради тоа никогаш не влијаеме негативно на перформансите на нашите соработници. 

Услуги

Транспорт во Македонија

Ние нудиме транспортни услуги до секој агол на Македонија

Меѓународен Транспорт

Нудиме меѓународен транспорт на стока до сите Европски дестинации 

Работно време

Понеделник – Сабота
8:00 – 17:00
Информации по телефон:
24/7

Наш возен парк

дознајте повеќе за нашите возила што ги користиме за успешна транспортна услуга

Следете не