За нас

AS & SE е компанија број еден за меѓународниот транспорт во Македонија, докажана во организирање и логистика.

Активна во секторот на меѓународен транспорт од 2008 година. AS & SE се познава за нови концепти и ефективни модели на менаџирање.

Долгогодишното искуство во меѓународниот транспорт на компанијата му донесе капацитети за ефикасна работа. Со години нашата компанија формира одлични работни односи со Европските партери и клиенти.