Missioni ynë është te ofrojme transport të sigurtë dhe efikas me kosto te ulët duke kombinuar përvojën shumëvjeçare me inovacionet teknologjike.

AS&SE Company bardh

 

Transport ndërkombëtar dhe Logjistikë

AS & SE është kompani lidere në fushën e shpedicionit dhe transportit ndërkombëtar

Shërbim korrekt

Korrektësia është një nga shtyllat e suksesit në ofrimin e shërbimit ndaj kompanive/individëve. Kjo ka sjellë si rezultat krijimin e besueshmërisë së lartë.

Transport i sigurtë

Kompania AS & SE vë në dispozicion automjete që plotësojnë standartet e duhura që materiali apo ngarkesa juaj të mos pësojnë dëmtime.

Dërgesa në kohë

Ne bëjmë përpjekjet maksimale që transporti të kryhet në kohën e duhur. Si rrjedhojë nuk ka vonesa që ndikojnë në performancën e bashkëpunëtorëve tonë.

Shërbimet

Transport në Maqedoni

Ofrojmë shërbime transporti në çdo cep të Maqedonisë

Transport Ndërkombëtarë

Ofrojmë shërbim transporti mallrash në të gjitha destinacionet Europiane

Orari i punës

E hënë – E shtunë
8:00 – 17:00
Informata në telefon
24/7

FLOTA JONË

Më shumë rreth mjeteve tona të transportit mund të shihni në linkun në vazhdim

Na ndiqni